avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren al statului roman
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren al statului roman

buna ziua
casa in care locuim este cumparata de la o persoana fizica(nu de la stat) in 1988. Mama are contract de mostenire lasat de bunica. Anul acesta cand am mers sa platim impozitul pe casa(constructie, curte si gradina) ni s-a spus ca terenul nostru este al statului roman( a noastra este doar constructia). Cei de la primarie mi-au spus ca doar 250 metri patrati din 909 cat este toata suprafata imi da Statul Roman pe gratis prin Ordinul Prefectului, iar restl trebuie sa ii cumpar (659 metrii patrati). Interesant este ca in acult de mostenire apar doar 125 m patrati din 250 ca fiind ai statului roman.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ordinul 22 al prefectului onicutza onicutza buna ziua! am si eu o itrebare? cum poate cineve sa obtina acest ordin daca un teren intrat in proprietatea statului comform legii 58/1974 eu fiind proprietar ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare babadwo babadwo am si eu o intrebare in legatura cu un contract de vanzare cumparare. Inainte de 89 parintii mei au primit mostenire o casa,in jud Vrancea. Pe vremea ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea dreptului de proprietate Mariana cristina nedelcu Mariana cristina nedelcu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: In anul 1988 impreuna cu bunicul meu (bunica era decedata) am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)