avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retragere gradinita privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retragere gradinita privata

Buna ziua,

Am un contract cu o gradinita privata si acum doresc sa retrag copilul. In contract e mentionat ca retragerea se anunta cu 2 luni inainte - stupid - si ca se face plata pe luna in curs.

Pe luna in curs nu a beneficiat deloc de gradinita, practic fiind anunta retragerea la inceputul lunii. Daca completez cererea de retragere, fara a plati taxa pe luna in curs, ar exista repercursiuni sau nu? E o clauza abuziva sau nu? Din moment ce nu beneficiez de serviciu, nu vad de ce as plati.

Pot fi dat in judecata mai apoi si sa aiba castig de cauza in ideea ca va trebui sa platesc taxa sau nu?

Multumesc,
O zi buna

Alte discuții în legătură

Reclamație grădiniță privata Sofia124789 Sofia124789 Bună ziua, mi am retras copilul de la grădiniță privata la stat în ultima zi a lunii. Informand grădiniță privata despre fisa de transfer, m au obligat ... (vezi toată discuția)
Legalitate taxa scolara pe timpul vacantei de vara Dandedan Dandedan Buna seara! As dori sa va intreb cat este de legala perceperea unei taxe in urmatoarele conditii: am copilul la o scoala privata din Bucuresti care pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii contractuale. lamar lamar In cursul primaverii anului trecut, m-am interesat de un curs organizat de o firma. Dupa mai multe discutii telefonice cu un reprezentant al firmei, m-am ... (vezi toată discuția)