avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamație grădiniță privata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamație grădiniță privata

Bună ziua, mi am retras copilul de la grădiniță privata la stat în ultima zi a lunii. Informand grădiniță privata despre fisa de transfer, m au obligat sa mai plătesc încă o luna taxa grădiniței pe motiv ca nu am anunțat cu 30 zile înainte despre transfer. Având motive întemeiate despre retragerea copilului. Faptul ca am plătit ore pentru diverse opționale la care copilul nu a participat, faptul ca am plătit meniuri întregi fără a i se da pâinea pe motiv ca o mănâncă goala, însă cel mai rău m a înfuriat ca au pus poze pe Facebook cu copilul fără a mi da acordul. Ce as putea face în aceasta privința?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:30, 31 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În contractul încheiat cu grădinița veti găsi raspunsurile.
Dacă aveți nedumeriri mergeți cu actul la avocat.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil nu mare lucru ,contractele sunt făcute în așa fel încât să avantajeze prefațatorul serviciului în speta grădiniță.Daca aveau clauze în care se stipula ca tb anunțată retragerea cu 30 de zile înainte nu aveti ce sa faceti.Puteti merge la un av cu contractul pt o opinie legală dar nu va așteptați la minuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o situatie cu privire la un contract pe care l ... ROLLOG ROLLOG Buna ziua! Am o situatie cu privire la un contract pe care l am primit cu o gradinita privata: in acest contract se mentioneaza ca pentru a retrage copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa o retrag pe fetita mea de la gradinita ... Enio Enio Buna ziua, As vrea sa o retrag pe fetita mea de la gradinita privata începand cu data de 1 martie 2023, luna Februarie taxa este deja platita...cea mica a ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational ada32 ada32 Buna ziua, as dori sa stiu, pentru infiintarea unui centru educational care va avea activitati, ateliere, cursuri diverse - engleza, bucatarie, creativitate - ... (vezi toată discuția)