avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am o situatie cu privire la un contract pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am o situatie cu privire la un contract pe care l ...

Buna ziua! Am o situatie cu privire la un contract pe care l am primit cu o gradinita privata: in acest contract se mentioneaza ca pentru a retrage copilul trebuie sa anunti cu minimum 3 luni inainte conducerea gradinitei, iar daca vrei mai devreme trebuie sa suporti cheltuielile pentru inca 1 sau 2 luni de exemplu, deci inca 2-4000 de lei chiar daca eu nu l mai duc. Contractul l am primit dupa o luna jumatate de la prezenta copilului in gradinita. Inca nu l am semnat din cauza acestui aspect mai sus mentionat. In aceste conditii ce se intampla daca retrag copilul acum si cat de legala este perioada de minimum 3 luni platite inainte de retragerea copilului? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:42, 27 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul este legea partilor, de asemenea este negociabil ca majoritatea contractelor. Ceea ce inseamna ca odata semnat sunteti legata de drepturile si obligatiile asumate.

Incercati sa discutati aceste aspecte cu conducerea gradinitei. Fiecare isi urmareste si protejeaza propriul interes, nu sunteti obligata sa il semnati in forma propusa, insa parera mea este ca acest contract trebuia prezentat parintilor din momentul inscrierii copilului nu la o asemenea distanta de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație grădiniță privata Sofia124789 Sofia124789 Bună ziua, mi am retras copilul de la grădiniță privata la stat în ultima zi a lunii. Informand grădiniță privata despre fisa de transfer, m au obligat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract gradinita privata iuliandinu iuliandinu Buna ziua, De curand am inscris pe baiatul meu de 2 ani la o gradinita privata din jud. Ilfov, am facut un contract cu dansi si am achitat contravaluarea ... (vezi toată discuția)
Copil abuzat la gradinita popaadina popaadina Buna ziua, Am o mare rugaminte: cui trebuie sa ma adresez in cazul unui abuz asupra copilului din partea educatoarei? Fasc sesizare catre conducerea ... (vezi toată discuția)