avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, As vrea sa o retrag pe fetita mea de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, As vrea sa o retrag pe fetita mea de la gradinita ...

Buna ziua,
As vrea sa o retrag pe fetita mea de la gradinita privata începand cu data de 1 martie 2023, luna Februarie taxa este deja platita...cea mica a fost doar 2 sapt la gradi din luna Februarie.
E posibil sa platesc si luna Martie taxa daca nu am anuntat cu 30 zile inainte?
Orice sfat e bine venit!
Multumesc pt aventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:02, 20 Februarie 2023
Răspunsul.il.gasiti.in contractul încheiat la clauzele contractuale.Puteti încerca o soluționare amiabila,explicând situația dvs sau exista și varianta în care reprezentanții grădiniței sa solicite plata ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație grădiniță privata Sofia124789 Sofia124789 Bună ziua, mi am retras copilul de la grădiniță privata la stat în ultima zi a lunii. Informand grădiniță privata despre fisa de transfer, m au obligat ... (vezi toată discuția)
Situație grădinița briosa briosa Buna ziua! Ma numesc AM, sunt mama unei fetițe de aproape 3 ani, înscrisă la o grădinița privată și întampin următoarea situatie: in urma perioadei ... (vezi toată discuția)
Retragere gradinita privata rsxx rsxx Buna ziua, Am un contract cu o gradinita privata si acum doresc sa retrag copilul. In contract e mentionat ca retragerea se anunta cu 2 luni inainte - ... (vezi toată discuția)