avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Situație grădinița
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Situație grădinița

Buna ziua!
Ma numesc AM, sunt mama unei fetițe de aproape 3 ani, înscrisă la o grădinița privată și întampin următoarea situatie: in urma perioadei de suspendare a grădiniței (mediu privat si stat) am primit de la gradi factura pe luna martie, 6 zile de prezenta+optionale+SUMA SUSTINERE CADRE DIDACTICE (neavând nimic specificat in contract). Am trimis mail catre Dna directoare, spunandu-i ca din pacate nu putem susține acea suma, vom achita doar suma cuvenită lunii martie. Aceasta mi-a răspuns ca a modificat suma pe care o voi achita si ca A NOTAT RETRAGEREA FETITEI DIN GRADINITA = EU NESOLICITAND ACEST LUCRU. Deci "m-a da afara" ca nu ii sustin eu afacerea... Va rog sa imi spuneti cum trebuie să procedez pentru a nu pierde locul la grădiniță!
Va multumesc anticipat!
AM
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
briosa, utilizator
Nu aveti cum sa procedati,variantele sunt două fie platiti ,fie după încheierea pandemiei căutați alta grădiniță.Aceasta soluție a fost încercată de mai multe gradinite/after school pt a putea achita utilități,,chirie se încearcă astfel de solutii.Ca sa va judecati inseamna un an jumătate doi de procese probabil intra fetita la clasa o pana se soutioneaza și calea de atac.Greu de spus ce ati putea obține în urma unui proces ,daune simbolice pt nerespectarea contractului.Puteti sesiza ANPC dar asta înseamnă că oricum va trebui să căutați alta grădiniță.Pana la urma este principiul cererii și al ofertei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o ... Mihaela velea Mihaela velea Buna ziua!Doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o am cu directorul și educatoarea fetiței!Pe data de 8 Septembrie am fost anunțată de către ... (vezi toată discuția)
Bani in plus considerati pensie de intretinere in avans petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Tatal fetitei mele trebuie sa plateasca o pensie alimentara de 175 lei/luna si potrivit sentintei cu ,,exercitarea in comun a autoritatii ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)