avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detașare învățământ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detașare învățământ

Detașarea în interesul învățământului pe funcția de director în școala în care ești titular intra in categoria celor 5 ani la care ai dreptul la detașare în interesul învățământului ca profesor?

Alte discuții în legătură

Detașare invatamant Panici Doinita Panici Doinita Detașarea în interesul învățământului pe funcția de director în școala în care ești titular intra in categoria celor 5 ani la care ai dreptul la ... (vezi toată discuția)
Demisie functie - director Cecilia P Cecilia P Decizia mea ca director este pe detasare in interesulu invatamantului pana la organizarea concursului, nu mai tarziu de 31 aug 2011. Am depus la ISJ un act ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate alexandruuuu alexandruuuu Buna ziua! Sunt profesor titular pe germana la o scoala. Un alt coleg este si el la fel. ambii am terminat studii de lunga durata de 4 ani germana-engleza. ... (vezi toată discuția)