avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creare firma pentru scoala de cursuri COR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creare firma pentru scoala de cursuri COR

Buna ziua,
Doresc sa infiintez o firma care sa efectueze cursuri pentru calificare.
Stiu ca trebuie sa am cod CAEN 8559 Alte forme de invatamant n.c.a., dar de restul ca sa pot sa fac acest lucru, unde pot sa ma duc ca sa pot sa desfasor aceasta activitate, ce trebuie sa am sa dau drumul la S.C.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 10 Ianuarie 2019
Va mai trebuie si autorizatie .. vedeti si OG 129/2000
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Ong care organizeaza cursuri julia_myneeds julia_myneeds Buna ziua, as dori putin ajutor la situatia de fata. Un ONG pregateste pedagogi si invatatori si educatori pentru un curs special pe durata la 2 ani in ... (vezi toată discuția)