avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea tarii cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea tarii cu un minor

Fratele meu a locuit in Sua de la 7 ani, iar acum are 35. S a casatorit in Romania si a luat o pe sotia lui In sua cu el. Ea a ramas insarcinata, dar intre timp a aflat de o relatie paralela pe care ea o avea si a cerut ca dupa nastere, sa faca testul de paternitate.ea a plecat din sua si a nascut in Romania. Eu sunt divortati In sua, dar In Romania nu. Ea s a recasatorit In sua. Cum a putut pleca In sua cu copilul?el nu si a vazut niciodata copilul si nu a mai luat contact cu ea
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:13, 11 Ianuarie 2019
Din pacate, nu putem sti cum s-a intamplat un lucru anume in lipsa detaliilor...
Nu stiu cui a cerut tatal testul de paternitate, care este cetatenia sotilor, unde s-a divortat in SUA, cand anume, ce a dispus instanta americana, daca prevede ceva despre viitorul copil, daca acesta era conceput, e nevoie de acte si detalii.
Inteleg insa ca acum copilul e in SUA, poate ar trebui sa rezolvati acolo. In rest, era tare bine daca era inregistrat divortul si in Romania si daca fratele ar fi fost langa fosta sotie cand a nascut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate addy28 addy28 Buna,am o probleme mai delicata:sint recasatorita si din prima casatorie am doi copii.La vremea respectiva(cind am divortat,1992)fosta mea soacra era medic,si ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de naștere Lory31 Lory31 Buna seara. Este o problema putin mai delicata, neștiind ce pasi sa urmam. Cumnata mea a fost căsătorita acum 5 ani in Germania cu un pakistanez. S-au ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am si eu o întrebare,de 6 ani sunt despărțita, ... Florybya87 Florybya87 Bună seara, am si eu o întrebare,de 6 ani sunt despărțita, in luna august,am înaintat actele de divorț, pe 11 octombrie se termina divorțul,in luna ... (vezi toată discuția)