Fratele meu a locuit in Sua de la 7 ani, iar acum are 35. S a casatorit in Romania si a luat o pe sotia lui In sua cu el. Ea a ramas insarcinata, dar intre timp a aflat de o relatie paralela pe care ea o avea si a cerut ca dupa nastere, sa faca testul de paternitate.ea a plecat din sua si a nascut in Romania. Eu sunt divortati In sua, dar In Romania nu. Ea s a recasatorit In sua. Cum a putut pleca In sua cu copilul?el nu si a vazut niciodata copilul si nu a mai luat contact cu ea
Din pacate, nu putem sti cum s-a intamplat un lucru anume in lipsa detaliilor...
Nu stiu cui a cerut tatal testul de paternitate, care este cetatenia sotilor, unde s-a divortat in SUA, cand anume, ce a dispus instanta americana, daca prevede ceva despre viitorul copil, daca acesta era conceput, e nevoie de acte si detalii.
Inteleg insa ca acum copilul e in SUA, poate ar trebui sa rezolvati acolo. In rest, era tare bine daca era inregistrat divortul si in Romania si daca fratele ar fi fost langa fosta sotie cand a nascut.
Paternitate
addy28
Buna,am o probleme mai delicata:sint recasatorita si din prima casatorie am doi copii.La vremea respectiva(cind am divortat,1992)fosta mea soacra era medic,si ... (vezi toată discuția)