avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare srl in intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare srl in intreprindere individuala

Buna ziua, Am un Srl in inactivitate si as dori sa o transform in intreprindere individuala pentru a face turism cu un apartament airbnb.Daca sunt in Italia, as putea face acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:42, 10 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti infiinta intreprinderea individuala in acelasi timp cu mentinerea sau cu derularea procedurilor de inchidere si radiere de la registrul comertului si de la finante a srl-ului. Nu puteti transforma direct srl-ul in cealalta forma. Si pentru ce v-am scris trebuie sa veniti in tara sa mergeti personal la registrul comertului.
Numai ca trebuie facuta diferenta intre suspendarea unei firme la Registrul Comertului si suspendarea facuta de catre finante, ambele sunt cazuri de inactivitate. Daca inactivitatea e facuta de catre finante nu va puteti infiinta altceva pana nu platiti toate datoriile pentru care firma a fost declarata inactiva.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Schimbare din srl in pfa ContSters271005 ContSters271005 Buna seara, se poate schimba un SRL intr-un PFA sau trebuie inchis SRL-ul si deschis PFA-ul??? (vezi toată discuția)
Trecerea de la i.i. la microintreprindere spidii99 spidii99 Buna ziua. Detin o intreprindere individuala si as vrea sa trec la microintreprindere.Cum trebuie procedat? Unde ma adresez pentru aceasta problema? (vezi toată discuția)