avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trecerea de la I.I. la microintreprindere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trecerea de la I.I. la microintreprindere

Buna ziua.
Detin o intreprindere individuala si as vrea sa trec la microintreprindere.Cum trebuie procedat? Unde ma adresez pentru aceasta problema?
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:18, 30 Martie 2017
Buna ziua,

Va trebui sa va infiintati un S.R.L. Registrul Comertului este autoritatea competenta in acest domeniu. Cel mai bine ar fi sa va adresati Registrului Comertului din resedinta de judet in care veti stabili sediul social al SRL.
In continuarea raspunsului postat mai sus. Dupa deschiderea srl-ului si transferul pe acesta a bunurilor aflate pe stoc la intreprinderea individuala prin vanzare cu factura (daca este cazul de asa ceva), tot la registrul comertului sa urmati si procedura de radiere a intreprinderii individuale si apoi si de la finante.
Detalii despre ce va trebuie ca sa deschideti un srl gasiti si la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Montaj geam antiglont labionda101 labionda101 Buna seara. As dori sa deschid o firma de distribuit si montat geamuri sipanouri antiglont.... Ma puteti informa daca am nevoie de autorizatii ...si daca da ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)