avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnare produs refuzata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnare produs refuzata

Salut in data de 11/12 am cumparat un sistem audio.
Pe websiteul lor scrie clar returnarea produsele in decursul a 10 zile este acceptata fara nici o intrebare.
Eu am cumparat produsele prin telefon iar a doua zi am fost la centrul lor pt a le plati cu cardul si mi-au fost aduse acasa prin curier.
Ieri i-am sunat pt a le face retur din cauza sunetului slab si mi-a fost refuzat ca ei nu stiu cum le-am folosit iar pt mine nu se aplica termenii scrisi in clar pe website-ul lor cu 10 zile retur acceptat fara nici o intrebare.
Le-am facut reclamatie catre ANPC, exista si alta solutie prin care ii pot face sa-mi accepte returul?
Ele mi-au fost aduse prin curier acasa, nu am avut nici o interactiune cu produsele in magazin.

Alte discuții în legătură

Returnare produs refuzata Voicux1221 Voicux1221 Salut in data de 11/12 am cumparat un sistem audio. Pe websiteul lor scrie clar returnarea produsele in decursul a 10 zile este acceptata fara nici o ... (vezi toată discuția)
Razgandire dupa cumpararea unui obiect tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara! Stiti cumva ceva despre existenta vreunei legi care permite sa renunti la un lucru pe care l-ai cumparat,intr-un termen de 30 de zile? Am de gand ... (vezi toată discuția)