avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legat de pașaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legat de pașaport

Buna ..As dori sa știu dacă e vreo problema ca pașaportul meu urmează sa expire in Iunie dar viza pentru America este valabilă încă 8 ani și eu urmează sa merg in State in Mai pentru o sapt in vacanța ..pașaportul meu va fi ink valabil pe durata șederi mele acolo și la întoarcere doar ca este aproape de termenul de expirare este vreo problema as putea fi oprită de ofițerul de la frontiera ?eu locuind in Irlanda îmi este greu sa îl schimb in așa scurt timp ..
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 09:58, 11 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la Politie de Frontiere din Romania si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea vizei cu 5 zile Alteo2 Alteo2 Posesor pasaport thailandez, cu viza de scurta sedere pe baza de invitatie, daca depaseste cu 5 zile porioada valabila a vizei. ce se intampla? am gasit ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unui nou pasaport dandremi dandremi Buna seara! Fiul meu urmeaza sa plece la sfarsitul lunii septembrie sa studieze in SUA. Problema e la pasaport. Detine un pasaport electronic, a carui ... (vezi toată discuția)
Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)