avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi auto

Buna seara. Cum pot radia o masina pe care am vandut-o in data de 13.06.2018 pentru ca primesc amenzi din afara Romaniei pentru depasire de viteza de catre cumparator, pana acum am primit din Ungaria si Germania. Acestea sunt contraventii din luna decembrie 2018. Am acte doveditoare (contract vanzare-cumparare, fiscalul si copia de pe talon pe care am copletat rubrica "Instrainat catre....." cu data si semnatura, plus copia de C.I. a cumparatorului).
Va rog respectuos, daca puteti sa ma ajutati pentru solutionarea acestei situatii. Mentionez ca am fost in audienta la Juristul din cadrul D.P.R.C.I.V., dar fara o rezolvare. Figurez in continuare cu aceasta masina inmatriculata pe numele meu.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
RoxanaT8, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda primita din strainatate Mihaela1018 Mihaela1018 Buna ziua. Ma intereseaza si pe urmatoarea situatie: o intreprindere individuala a avut un autoturism pe care l-a vandut si l-a radiat de pe numele sau de la ... (vezi toată discuția)
Cand pot cere radierea masinii din circulatie Scrip87 Scrip87 Buna ziua, Am vandut o masina si am facut prostia sa nu trec pe talonul masinii nimic la rubrica \"instrainat catre...\",crezandu-l pe cel care a cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine in lamurirea ... AlexD95 AlexD95 Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine in lamurirea urmatoarei probleme: in 2017 am vandut o masina inmatriculata in Romania. Am facut ... (vezi toată discuția)