avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... domiciliu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

domiciliu copil

Daca mama este violenta fata de copil: il agreseaza verbal, il inchide in camera pt. ca nu o asculta sau il ameninta exista perspectiva ca tatal sa primeasca copilul ca sa locuiasca la el? Care sunt conditiile pt ca tatal sa aiba sanse in acest caz? Exists vreun precedent in acest sens in Romania? Sau toti copii primesc domiciliul la mame indiferent de comportamanetul sau disponibilitatea acestora de a le purta de grija?
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
david temian, utilizator
Chestiunea este relativă.

Va veti judeca si veti vedea ce va ieși.
Procesele se bazează pe probe.

Aceste procese nu prea se bazează pe probe si de aceea este greu de analizat cazul de avocați.
Cum sa analizeze un avocat un caz fără probe?
Nici instanțele nu pot în mod normal...
Este discuție lungă pe aceasta tema...
E importanta varsta copilului, atitudinea lui fata de mama, sentimentul de siguranta pe care aceasta il creeaza sau nu copilului, dovezile pe care le aveti, martorii care v-ar sustine... nu stim daca sunt probe sau nu pana nu se discuta.
Cat despre sanse, cf. legii un avocat nu are voie si nici posibilitati de calcul matematic sa ofere un procentaj de reusita.
Sunt tati care isi cresc copiii, cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unică pe motiv de abandon total Leonard George Leonard George Buna ziua! Sora mea se judecă pentru custodie unică de câțiva ani cu tatăl fiicei ei în vârstă de 8 ani. Tatăl fetei i-a părăsit de 6-7 ani și a ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului al unui minor bilibokzsuzsa bilibokzsuzsa Buna ziua, sotul meu are o fata de 12 ani, care acuma locuieste cu mama ei, dar noi am vrea sa luam la noi. Mama fetitei ese casatorita cu un barbat care ... (vezi toată discuția)