avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credit pentru fime , fara vechime 1 an ?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credit pentru fime , fara vechime 1 an ?

Singura varianta care am gasit-o este o linie de credit POS de la [EDITAT] , unde e necesar vechime 3 luni . La toate bancile se cere ori 1 sau 2 ani de activitate . Mai are cineva ceva idei sau ceva solutie fie ea si de compromis ? ms
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion mihaiu , utilizator 23:29, 11 Februarie 2010
sunt creditele tip start up ... pt care este necesar ca firma sa aiba minim 3 luni vechime=D>
Salutare
Aici ar trebui sa gasesti ceva [ link extern ]
In principal mie mi s-au parut atragatoare creditul pt start up de la [EDITAT] si cel de la [EDITAT] banc AIPPIMM
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaje linie de productie sorinqwerty sorinqwerty Am dori sa achizitionam mai multe utilaje(linie de productie) second hand, dar cu certificare CE 2011. Intrebarea mea este se pot accesa fonduri europene si pt ... (vezi toată discuția)
Credit start-up ContSters155307 ContSters155307 Buna ziua, am deschis o firma saptamana aceasta si as vrea sa stiu daca pot obtine un credit pentru investitie si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Afacerea mea. borisdaniela borisdaniela Buna, Sunt Dana, am 18 ani si as vrea sa imi deschid un local in care se servesc doar ceaiuri si produse de patiserie. Am deja in plan cam tot ce ar trebui ... (vezi toată discuția)