avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacerea mea.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacerea mea.

Buna,
Sunt Dana, am 18 ani si as vrea sa imi deschid un local in care se servesc doar ceaiuri si produse de patiserie. Am deja in plan cam tot ce ar trebui sa fac. Insa nu am foarte multe informatii despre fondurile europene alocate tinerilor. As dori sa imi spuneti ce fonduri ar trebui sa acceses si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: borisdaniela , utilizator 19:32, 30 Septembrie 2011
La inceputul anului au fost alocati bani ptr startup tineri in cuantum de 10.000 euro alocati de stat si pana la 80.000 euro cu posibilitate de la banca. Programul este finalizat din cate stiu si beneficii ai avea daca te inscri la o facultate ai cateva scutiri de taxe la infiintarea firmei la registrul comertului si incearca la banca ptr start -up ( mi se pare ca cei de la transilvania aveau ceva programe bune ) dar una din conditiile importante pe langa planul de afaceri este sa le arati un bilant ( inseamna 6 luni de activitate pe care nu le ai ca nu ai inceput ) , in momentul respectiv nu stiu un program de start - up ca sa finanteze tinerii interprinzatori.
Incearca cu un plan bun de afaceri si vanzari sa atragi un asociat daca nu ai cum sa faci rost de finantare si daca crezi ca nu stai prea bine la capitolul vanzari si pregatirea afacerii apeleaza la un coauching [EDITAT]
Bafta Dana :D
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Mersi frumos. Eu sunt ultimul an de liceu, facultatea e clar urmatorul pas. Numai ca mi-ar fi mai usor sa am conturul unui viitor cat de cat sigur. Nu vreau sa incep cu datorii si imprumuturi, astea duc intodeauna in jos mai devreme sau mai tarziu. Ideea unui asociat e foarte buna, multumesc frumos. Eu inca lucrez la acest plan si sper ca imi va reusi. Sunt foarte utile informatiile tale. Mersi Flavius:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d avantaje si dezavantaje romausrl romausrl Buna ziua, Doresc sa-mi inregistrez o firma exclusiv pentru prestarii servicii (antreprenoriat magazin), dar inca sunt in ceata referitor la ... (vezi toată discuția)
Doriti o afacere profitabila? soarele soarele Aveti/ doriti o agentie imobiliara? Expert imobiliar ofer coordonare- administrare la nivel de management. Doresc colaborare, ci nu asociere. Pentru ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)