avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul de bloc

Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, proprietarii, avem dreptul să știm acest lucru?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:33, 11 Ianuarie 2019
@cyan
Cunoscand disp L nr 196/2018,m-am referit strict la date referitoare la calificarea administratorului,de imobil informatii care se regasesc numai la serviciul de specialitate din primarie si la care au acces numai autoritatile in domeniu
Și atestatul conține date personale, în primul rand, numele și prenumele administratorului! :))

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președinte de asociație de locatari.fișa postului bună seara, ... 666ate 666ate Președinte de asociație de locatari.Fișa postului Bună seara, aș dori să știu atribuțiile unui președinte de bloc. Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Durata mandat presedinte. termen contsters111 contsters111 art. 46 ART. 46 (1) La adunarea proprietarilor în vederea constituirii asociației de proprietari, proprietarii vor alege dintre cei prezenți un comitet ... (vezi toată discuția)