avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salar Decembrie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salar Decembrie 2018

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti cat ar trebui sa iau salarul net in luna decembrie, avand salarul brut 6838 lei /luna si net 4000 lei / luna, salarul a fost acelasi in ultimele 6 luni iar concediu medical a fost din 14.12-31.12, cod 01.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu medical 75% + zile lucrate filaret filaret Buna, Am nevoie de putin ajutor din partea d-voastra. In luna decembrie am fost in concediu medical platit 75% =>1-27.12 iar pe 28-31.12 am fost la munca. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 75% + zile lucrate filaret filaret Buna, Am nevoie de putin ajutor din partea d-voastra. In luna decembrie am fost in concediu medical platit 75% =>1-27.12 iar pe 28-31.12 am fost la munca. ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca 1 ianuarie chilianloredana chilianloredana Buna ziua. As avea o intrebare referitor la modificarea contractului de munca de la 1 ianuarie. Fiind însărcinată, in luna decembrie am avut concediu ... (vezi toată discuția)