avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract de munca 1 ianuarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract de munca 1 ianuarie

Buna ziua. As avea o intrebare referitor la modificarea contractului de munca de la 1 ianuarie. Fiind însărcinată, in luna decembrie am avut concediu medical din data de 14.12-31.12 in urma unei internari. Din data de 3.01 am intrat in prenatal , 1,2 ianuarie fiind zile nelucratoare nu au fost incluse în cele 2 medicale. Ambele au fost initiale cu diferite coduri. Luând legatura cu cei de la HR, legat de modificarea salariului brut, am fost informata ca modificarea nu se va face deoarece medicalul a anulat acest drept. Este normal acest lucru sau trebuiau sa imi modifice salariul brut? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: chilianloredana , utilizator 08:10, 13 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa va modifice salariul, daca datele de 01 si 02 ianurie nu au fost cuprinse in concediul medical.
Va multumesc frumos pentru răspuns! Atunci o sa iau legatura cu cei de la HR. Credeti ca se mai poate face ceva acum?

Cornel Vasile a scris:

Trebuia sa va modifice salariul, daca datele de 01 si 02 ianurie nu au fost cuprinse in concediul medical.

Se mai poate face ...
Raspunsul celor de la HR ..
Actele aditionale au fost intocmite in data de 18.12.2017, data la care contractul tau de munca era suspendat, 1 si 2 ianuarie sunt zile de sarbatoare legala, nu sunt zile lucratoare, iar in aceste zile nu s-au intocmit nici un fel de documente.

Practic, chiar daca concediile nu au continuitate, nu a existat o zi lucratoare in care contractul tau sa fie activ pentru a se putea opera aceasta modificare si asa cum iti spuneam, salariul va suferi modificari la data reluarii activitatii cand contractul va deveni activ.

Cornel Vasile a scris:

Se mai poate face ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu in concediu medical florenta_22 florenta_22 Buna ziua, 1. Care este baza de calcul la concediul medical? Se aduna veniturile brute realizate in ultimile 6 luni,se imparte la nr. de zile lucratoare apoi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Dan P. Lazaruca Dan P. Lazaruca Buna ziua, Un salariat, dupa ce lucreaza intregul program al unei zile, se duce la doctor si este internat de urgenta in spital. La externare, i se elibereaza ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si cfs scade durata concediului de odihna ? 22.08.2009 22.08.2009 Doresc sa pun urmatoarea intrebare , multi salariati la societatea unde lucrez au inregistrat cite 45 -50-95 de zile de CFS in total cu concediu ... (vezi toată discuția)