avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand se sterge cazierul judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand se sterge cazierul judiciar

in octombrie 2014 s-a dat sentinta definitiva,am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 3 ani de supraveghere. in octombrie 2017 s-a terminat termenul de supraveghere.deci in momentul de fata au trecut 4 ani si 3 luni de la sentinta definitiva.intrebarea mea este daca acuma merg sa scot un cazier judiciar o sa imi apara curat?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 10:50, 11 Ianuarie 2019
Scoateti cazierul si o sa vedeti. Au fost situatii in care au operat modificarile, in alte cazuri a trebuit ca instanta sa constate intervenita reabilitarea de drept.
Banuiesc ca este vorba de o condamnare conf. C.p. din 1969.
In principiu, da. Mai sunt cazuri cand, din eroare, inca apare si trebuie solicitat a se constata ca a intervenit reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare Dragos0411 Dragos0411 buna seara. am fost condamnat in 2013 la o pedeapsa cu suspendare de 2 anui si 6 luni cu termen probtuine 5 ani termen care a trecut finalizandul anul trecut ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru reabilitare judecatoreasca in loc de reabilitare de drept Marius0256 Marius0256 Bună ziua, În data de 23-01-2014 am fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. În data de 8 Martie am fost să verific dacă am fost ... (vezi toată discuția)
In ce termen sunt reabilitat de drept? gaby1988 gaby1988 in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o ... (vezi toată discuția)