avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Masina vanduta cu contract, primesc amenzi din Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Masina vanduta cu contract, primesc amenzi din Italia

Buna, am vandut masina anul trecut in iunie cu contract la primarie, fiscal etc.
De cateva zile ma trezesc cu 2 amenzi din Italia pe numele meu de radat in valoare totala de 350 euro.
Ce pot sa fac sa contest amenzile si cum sa procedez sa radiez masina cat de repede posibil.
Actele in original sunt la el. Am vb cu el si mi-a zis sa transfer pe el amenzile ca el oricum nu le plateste si nici nu are de gand sa trenscrie masina pe numele lui.
Mentionez ca dansul locuieste in Italia.
Ce e de facut ?
Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
CosminIgnat, utilizator
Cel mai recent răspuns: c-tin_Buc. , utilizator 17:09, 30 Decembrie 2019
Va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca.
Pt radiere?
Notificati oficial detinatorul vehiculului sa parcurga procedura de finalizare inmatriculare auto-sub sanctiunea opvligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Problema este ce fac cu amenzile care sunt pe numele meu primite din Italia in valoare de peste 300 euro?
Buna seara,

Cum a-ti contestat?
, sunt si eu cam in aceiasi situatie
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut in 2015 un autoturism VASILEDORINEL1974 VASILEDORINEL1974 RADIERE AUTO Am vandut in 2015 un autoturism prin contract de vanzare -cumparare . Cumparatorul nu a imatriculat autoturismul pe numele lui , iar mie imi ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)