avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare- daca am un angajament de plata cu care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare- daca am un angajament de plata cu care executorul a fost de acord, imi mai poate bloca un cont bancar nou infiintat?

Bună ziua as avea și eu o întrebare și anume pot sa mi deschid un cont bancar pentru a mi fi virata o sumă de bani lunar atâta timp cat am o executare silita pe doua conturi pe care nu le folosesc .menționez că executorul a fost de acord cu un angajament de plata pe care îl respect . Am nevoie de un cont bancar urgent deoarece am înființat un PFA și lucrez că și colaborator cu o unitate de învățământ care îmi virează salariu in cont doar .
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:23, 11 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din regulament..
3.2. Dacă te-ai decis să deschizi un topic nou, ai grijă ca titlul său să fie unul decent și să reflecte subiectul abordat. Aşadar, te rugăm să ai în vedere că titluri precum "Am o problemă", „Întrebare” sau „Vă rog să mă ajutaţi” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, aşa încât ar fi de preferat să iţi rezumi solicitarea (de exemplu „Divorţ și exercitarea autorității părinteşti”, „Executarea creanţei fiscale”, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major Denisa Cosmescu Denisa Cosmescu Bună ziua! Am avut un proces cu tatăl meu referitor la o pensie de întreținere. Anterior deschiderii acțiunii în instanță, pensia era în cuantum de 75 ... (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Lege privind plata diferentelor salariale pentru personalul didactic del_gf del_gf Buna ziua, Legea se refera la perioada octombrie 2008 - 13 mai 2011 si se aplica celor care nu au beneficiat de diferentele salariale. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)