avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume de familie mama in certificatul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume de familie mama in certificatul copilului!

Buna ziua.
Eu sunt in Germania si urmeaza sa nasc in cateva saptamani. Problema este ca nu sunt inca cununata cu tatal biologic pentru ca am avut probleme cu actele si dureaza mult pana sunt gata... tatal isi recunoaste copilul si ma spital unde se fac actele am scris ca vreau ca , copilul sa fie trecut pe numele lui.. intrebarea mea este daca ma puteti ajuta va rog.. daca nu apuc sa fac cununia pana nasc , pot schimba in certificatul copilului numele meu? Sa fim toti cu acelasi nume :)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara, viitoare mea sotie este gravida cu un fost partener ... Georgesiysa Georgesiysa Bună seara, viitoare mea sotie este gravida cu un fost partener care a avut o relație conjugală de aproximativ 5 luni timp în care a rămas gravidă iar ... (vezi toată discuția)
Nastere in strainatate copil din afara casatoriei anomyss1987 anomyss1987 buna ziua. am o mare rugaminte sa ma ajutati. cumnata mea a nascut ieri in germania. ea este castorita in romania dar copilul nu este al sotului cu care nu ... (vezi toată discuția)
Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)