avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Țeavă gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Țeavă gaze

Unul dintre vecinii mei imi creaza probleme privind țeava de gaze, a legat un banner de ea, face gratar frecvent la aproximativ 5m de teava, iar de curand a sudat si a taiat cu flexul la mai putin de 5cm de aceasta, a si lovit cu ciocanul in teava din greseala.
Am sunat la pompieri si mi-au spus sa sun la politie, politia a venit si a spus ca nu vede starea de pericol.
Ce este de facut?
Mentionez ca vecinii mei stau in chirie in cladirea primariei.
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:09, 12 Ianuarie 2019
Vorbiti si cu cei de la gaze ca sa vedeti ce părere au.
Am vorbit, mi-au spus ca ce pleaca din contorul de gaz pana in casa este proprietatea mea, nu au ce face.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu ma refeream la pericolul care ar rezulta din ceea ce au facut ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! vecinul de la etajul 1 face grătar cu god deschis ... smari smari Bună seara! Vecinul de la etajul 1 face grătar cu god deschis fix lângă țeavă lui de gaze, cât și lângă țeavă comuna. Deși am încercat sa vorbim ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)
Vecinul a mutat gardul și mi-a închis țeava de gaze în curtea lui dumitru73 dumitru73 Buna ziua, vecinul vrea sa isi faca gardul. Am venit de la serviciu si am gasit gardul vechi care era din lemn dat jos, a pus stalpi si i-a fixat in ciment si ... (vezi toată discuția)