avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumparare masina

buna seara. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar avand promisiunea ca imi va da fiscalul de la proprietar ca sa o pot inmatricula(a ramas sa-i dau restul de 600 ron cand imi da fiscalul).de o luna de zile ma tot amana si imi zice ca se rezolva , iar de curand nu mai raspunde nici la telefon. ce trebuie sa fac? mai e vreo sansa sa-mi recuperez banii?
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
franciscmircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumpărare mașină fără certificat fiscal franciscmircea franciscmircea buna ziua. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)