avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpărare mașină fără certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpărare mașină fără certificat fiscal

buna ziua. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar avand promisiunea ca imi va da fiscalul de la proprietar ca sa o pot inmatricula(a ramas sa-i dau restul de 600 ron cand imi da fiscalul).de o luna de zile ma tot amana si imi zice ca se rezolva , iar de curand nu mai raspunde nici la telefon. ce trebuie sa fac? mai e vreo sansa sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:38, 12 Ianuarie 2019
Atentie sporita deoarece certificatul fiscal are anumita valabilitate,de regula de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina franciscmircea franciscmircea buna seara. am cumparat o masina de la un samsar care nu era inmatriculata pe numele lui(sub pretextul ca nu a dorit sa se coplice cu facutul actelor ) , dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina anglia MihaiB12 MihaiB12 Va salut! De curand am cumparat o masina inmatriculata in Anglia din Vaslui eu fiind din Bucuresti. Proprietarul masinii a cumparat-o de acolo (roman fiind) si ... (vezi toată discuția)