avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina Anglia

Va salut! De curand am cumparat o masina inmatriculata in Anglia din Vaslui eu fiind din Bucuresti. Proprietarul masinii a cumparat-o de acolo (roman fiind) si eu am cumparat-o de la el, dar mi.a dat doar fisa aceea verde V10 din carte, V9-le fiind deja rupt din carte. Mi-a dat doar V10-le sub pretextul ca el vrea sa scoata masina de pe numele lui, urmand apoi sa imi trimita cartea, dar m-a amanat sub un alt pretext prostesc. Dupa cateva zile de la cumpararea masinii am observat ca V10-le nici macar nu este de la masina mea, ci de la una mai veche. Singurele acte pe care le am eu sunt: contractul de vanzare-cumparare, 2 foi scoase la imprimanta cu asigurarea si MOT-ul, asigurarea nefiind valabila, iar MOT-ul valabil si acel V10 care este degeaba practic... Ce ma sfatuiti sa fac pentru inmatricularea masinii in Bulgaria? Sunt dispus sa platesc pentru a ma ajuta. Daca este cineva dispus sa ma ajute rog lasa-ti mesaj sau ma puteti contacta la nr de telefon 0763677061. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism anglia. x3us x3us Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Proces penal blackang3l24 blackang3l24 In noiembrie 2015 am cumparat un auto inmatriculat in anglia..am circulat aproximayiv 2 sapt cu masina in 3 luni dupa care oe 09.01.16 am fost oprit de politie ... (vezi toată discuția)