avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim determinat

Buna ziua .Am contract de munca determinat Colega și a dat demisia Angajatorul angajează o persoana cu cim nedeterminata Este corect că eu să rămân cu cim determinat și cel nou să aibă cim nedeterminata Funcția este identica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:32, 12 Ianuarie 2019
Art. 86 C.mun.
(1) Angajatorii sunt obligaţi să informeze salariaţii angajaţi cu contract individual de muncă pe durată determinată despre locurile de muncă vacante sau care vor deveni vacante, corespunzătoare pregătirii lor profesionale, şi să le asigure accesul la aceste locuri de muncă în condiţii egale cu cele ale salariaţilor angajaţi cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată. Această informare se face printr-un anunţ afişat la sediul angajatorului.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba contract individual de munca carolinav93 carolinav93 Pentru un salariat care a avut deja un contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni, iar acum va avea contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - angajare pensionar politai politai Buna ziua, sunt pensionar si lucrezla o firma de utilitati publice unde mi se incheia contract de munca pe perioada determinata in fiecare an cind acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa expirarea contractului de munca pe perioada determinata, ... ZidanGhepard ZidanGhepard Buna ziua, dupa expirarea contractului de munca pe perioada determinata, daca acesta a expirat de drept conform art. 56 alin. (1) lit. i) din Lege 53/2003, ... (vezi toată discuția)