avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajatorul a încuiat ușile halei de depozitare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajatorul a încuiat ușile halei de depozitare a produselor la începutul inventarului, pentru ca nimeni să nu poată ieși până la terminarea lui. Poate fi considerat acest lucru privare de libertate?

Buna ziua,
Tocmai am deschis acest cont pt a va adresa o intrebare, in speranta ca pot fi lamurit . Astazi am fost chemat de catre angajator la un punct de lucru al societii in care eu nu imi desfasor activitatea zilnica , pt inventarierea stocurilor de marfa.
Problema mea e urmatoarea :
De la ora 8, de cand am inceput inventarierea produselor , usile au fost incuiate cu cheie pentru ca nimeni sa nu poata iesi pana la terminarea inventarului. poate fi catalogata aceasta fapta ca privare de libertate? ( din pct meu de vedere DA(sunt un simplu habarnist in domeniul dreptului civil sau penal), dar nu mi se pare normal sa incui 40+ persoane cu cheia intr o hala destinata depozitarii produselor ( consider ca si IGSU ar avea ceva de spus in privinta asta privind siguranta persoanelor incuiate)
Mentionez ca nu am de gand sa fac vreo plangere penala in acest scop, este doar o curiozitate personala.
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:22, 12 Ianuarie 2019
Ati incercat sa iesit si nu ati reusit?
evident, pt ca erau toate usile incuiate . Raspunsul : " nu iese nimeni pana nu termina toata lumea."
Nu aveati telefoane la dvs sa sesizati autoritatile? ce ati facut cand ati vazut ca sunteti inchisi?
Nu am facut nimic,nu am sunat la 112..A trebuit sa astept pana sa termine toata lumea de inventariat stocul pt a se descuia usa si a iesi din cladire. Nu am sa depun vreo plangere penala in acest scop. Voiam sa stiu daca ceea ce s a intamplat astazi se poate incadra la privare de libertate sau nu.
Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu aveati telefoane la dvs sa sesizati autoritatile? ce ati facut cand ati vazut ca sunteti inchisi?

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
valentin0688, utilizator
Fapta nu constituie infracțiune.

Alte discuții în legătură

Reparatie apartament incuiat derderian derderian intr-un bloc a decedat o persoana, a fost inmormantata, apartamentul a ramas incuiat. din pacate acolo s-a spart o teava si a trebuit oprita apa rece la toata ... (vezi toată discuția)
Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate krl krl Buna ziua, Situatia mea este una trista si sper ca voi putea fi mai linistit in urma unui raspuns din partea dumneavoastra. Tata a decedat in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)