Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce inseamna , dar cineva ma acuza ca antamez o lucrare cu un lacatus. Nu stiu ce inseamna asta, ce fac gresit?
Totul se refera la casa ramasa de la mama, care a decedat in 01.06.2024 si nu am ajuns pana acum sa facem partajul mostenirii ramase de la mama. Dar usi comune de care aveam nevoie sa fie accesate atat de mine cat si de sora mea, ea le-a incuiat si nu-mi permite sa intru pe ele. Cand i-am spus ca daca a "pierdut" cheia chem un lacatus sa deschida usa , mi-a raspuns , citez: Cât privește lucrarea pe care doriți să o antamați cu un lăcătuș vă rog să vă abtineti : partajul nu s-a finalizat și nici una dintre noi nu are titlu clar de proprietate. Dar doar ea detine si foloseste acea cheie de la usa.
Este vorba despre angajarea acelui lacatus .. va spune ca nu aveti dreptul sa-l chemati, intrucat " partajul nu s-a finalizat și nici una dintre dvs nu are titlu clar de proprietate."
otilia64
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc, pentru raspuns, dar in conditiile in care nici una dintre noi nu are titlu de proprietate , doar ea are dreptul sa detina cheia acelei usi si s-o tina incuiata si s-o deschida doar pentru si cand vrea ea. E ok asa? In conditiile in care "partajul nu s-a finalizat și nici una dintre dvs nu are titlu clar de proprietate."???
Puteti chema doamna pe cine vreți...ce v-a zis ca nu are niciuna titlu e valabil și pt ea. Atenție dacă a închis o camera in care si-a pus ea lucrurile ei, nu e voie sa ii deschideti .
Si grăbiți succesiune și partajul.