avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce inseamna , ...

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce inseamna , dar cineva ma acuza ca antamez o lucrare cu un lacatus. Nu stiu ce inseamna asta, ce fac gresit?
Depinde de ce va acuza? ..detaliati problema.
Totul se refera la casa ramasa de la mama, care a decedat in 01.06.2024 si nu am ajuns pana acum sa facem partajul mostenirii ramase de la mama. Dar usi comune de care aveam nevoie sa fie accesate atat de mine cat si de sora mea, ea le-a incuiat si nu-mi permite sa intru pe ele. Cand i-am spus ca daca a "pierdut" cheia chem un lacatus sa deschida usa , mi-a raspuns , citez: Cât privește lucrarea pe care doriți să o antamați cu un lăcătuș vă rog să vă abtineti : partajul nu s-a finalizat și nici una dintre noi nu are titlu clar de proprietate. Dar doar ea detine si foloseste acea cheie de la usa.

Deci ce pot face?
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
otilia64, utilizator
Este vorba despre angajarea acelui lacatus .. va spune ca nu aveti dreptul sa-l chemati, intrucat " partajul nu s-a finalizat și nici una dintre dvs nu are titlu clar de proprietate."
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc, pentru raspuns, dar in conditiile in care nici una dintre noi nu are titlu de proprietate , doar ea are dreptul sa detina cheia acelei usi si s-o tina incuiata si s-o deschida doar pentru si cand vrea ea. E ok asa? In conditiile in care "partajul nu s-a finalizat și nici una dintre dvs nu are titlu clar de proprietate."???
Puteti chema doamna pe cine vreți...ce v-a zis ca nu are niciuna titlu e valabil și pt ea. Atenție dacă a închis o camera in care si-a pus ea lucrurile ei, nu e voie sa ii deschideti .
Si grăbiți succesiune și partajul.

Alte discuții în legătură

Intrarea secundara a blocului ZarazaProfi ZarazaProfi Intrarea secundara a scarii de bloc a fost blocata prin sudarea acesteia. In ciuda faptului ca am solicitat vecinului care a facut acest lucru sa deschida usa ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. Sora a încuiat o camera, bucătăria și magazia spunind ca sunt ale ei. Am ajuns în ... (vezi toată discuția)
Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)