avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce inseamna , ...

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati ! Nu stiu ce inseamna , dar cineva ma acuza ca antamez o lucrare cu un lacatus. Nu stiu ce inseamna asta, ce fac gresit?
In mod normal, ar trebui sa aveti chei amandoua.
În condițiile în care partajul nu este finalizat, fiind surori, aveți drepturi egale, sau aceleași drepturi asupra imobilului rămas de la mama. Totuși v-aș îndemna la intervenții pașnice, aveți dreptul să intrați, poate vi-l deschide și vi-l arată ce păstrează pe acolo, iar dacă sunt lucrurile ei personale și nu vă convine, rugați să le mute de acolo undeva, unde nu vă incomodează în acces, sau unde nu este depozitat în spațiul deocamdată comun cu drepturi egale.
Doamnă, până la finalizarea succesiunii, dacă aș fi în locul dv și dacă sora dv nu domiciliază la acea adresă, aș pune și eu un alt lacăt pe aceeași ușă, astfel încât e posibil că sora dv să devină mai rezonabilă.
Pe de altă parte, lacătele se mai deschid și fără cheie, uneori singure, de la diverse șocuri, fără a se defecta. Mai este posibil ca sora de să uite să închidă lacătul. Poate că dacă mai treceți pe acolo, cu puțin noroc, s-ar putea să găsiți lacătul descuiat...
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
nihil_sine_deo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea secundara a blocului ZarazaProfi ZarazaProfi Intrarea secundara a scarii de bloc a fost blocata prin sudarea acesteia. In ciuda faptului ca am solicitat vecinului care a facut acest lucru sa deschida usa ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. Sora a încuiat o camera, bucătăria și magazia spunind ca sunt ale ei. Am ajuns în ... (vezi toată discuția)
Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)