avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. ...

Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. Sora a încuiat o camera, bucătăria și magazia spunind ca sunt ale ei. Am ajuns în faza de hotărîre a cotelor succesorare și așteptăm experți evaluatori pt. Casa și pamiint plătiți de mine și mama. Am mers la Politie pt a nu mai tine ușile încuiate cu lacăt sora și am primit răspuns ca nu exista o lege care spune ca nu are voie sa punem și noi alte lactate peste ale surori. Sau sa le spargem. Ce se poate face în aceasta situație. Dacă stam sa punem lacate azi miine le spargem și tot așa. Exista o lege pt asemenea roblema??
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:57, 7 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu,nu există la acest moment atât dvs cat si mama stăpâniți o cota parte ideală/abstracta dintr-un bun,fara să știți cuui revine.Faptul că a declarat că o camera ii apartine nu are nici o relevanță.Dupa finalizarea partajului cand bunul o sa fie atribuit în natură sau împărțit în loturi egale dacă e posibil atunci o sa stiti ce stăpâniți exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dezbate succesiune după tată. mama și cele doua fete în ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Se dezbate succesiune după tată. Mama și cele doua fete în instanță deoarece fata cea mare nu dorește succesiunea sperind ca mama va muri se afla ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o lamurire. se dezbate taxa de succesiune dupa tata ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Am nevoie de o lamurire. Se dezbate taxa de succesiune dupa tata la judecătorie. Mama, eu si sora si se așteaptă experții de un an se tot așteaptă si ni ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tată prin judecătorie una dintre părți nu ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Succesiune după tată prin judecătorie una dintre părți nu a dorit succesiunea. Este vorba de mamă și cele doua fiice. Mama primește cota de 2/8 iar ... (vezi toată discuția)