avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de o lamurire. Se dezbate taxa de succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de o lamurire. Se dezbate taxa de succesiune dupa tata ...

Am nevoie de o lamurire. Se dezbate taxa de succesiune dupa tata la judecătorie. Mama, eu si sora si se așteaptă experții de un an se tot așteaptă si ni se promite ca vin. Intre timp sora mea locuieste cu mama si a început sa incuie o cameră, bucataria, magazia sa nu avem acces eu si mama. Am deschis ordonanta prezidențiale unde a cistigat sora chiar facind apel am primit raspuns ca este nefondat si cheltuielile de judecata sa ii platim sorei cum ca mama poate locui, miinca, face baie într-o singura camera. Miincarea ii aduc eu cu sufertasul. Se poate așa ceva? Biata batrina sa manince sa doarmă si tot acolo ii fac baie in singura camera unde are acces. Pt ca așa doreste sora si justiția. Poliția nici atit nu vrea sa intervină ca nu este lege pt. lacate incuiate.

Alte discuții în legătură

Partaj mrn_cornel mrn_cornel Daca printr-o hotarire judecatoreasca mie si sorei mele ne-au fost date dintr-o casa de la tara , unuia o camera si celuilalt o camera , unul dintre noi poate ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Mama, eu și sora dezbatem succesiunea după tata prin judecătorie. Sora a încuiat o camera, bucătăria și magazia spunind ca sunt ale ei. Am ajuns în ... (vezi toată discuția)
Hol comun cu alt proprietar Endy2906 Endy2906 Buna ziua. As dori sa aflu cum e posibil sa vinzi o camera si o camera de 2/2 m, dintrun apartament de 3 camere, bucatarie si camera de 2/2 care acuma este si ... (vezi toată discuția)