avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hol comun cu alt proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hol comun cu alt proprietar

Buna ziua. As dori sa aflu cum e posibil sa vinzi o camera si o camera de 2/2 m, dintrun apartament de 3 camere, bucatarie si camera de 2/2 care acuma este si bucatarie si baie. Mama mea in 1998 a cumparat apartamentul de la stat. (Apartament in care locuia din 1973). Cu banii care îi avea a reusit sa cumpere numai bucataria cu 2 camere, in atreia camera locuind cu noi o batrinica. Dupa ce a murit batrinica mama nu a avut bani sa cumpere si cea dea 3-a camera si baia. Intre timp a venit cineva la ea si a intrebat-o daca poate sa locuiasca acolo cineva care avea nevoie sa se mute in oras ptr sstudii. Persoana respectiva sa interesat de spatiu si la cumparat. Asa ca intr-un ap. de trei camere una + cam 2/2 m e ocupata de de o alta persoana care intra pe usa principala a ap. ca sa ajunga in cam lui. Holul are forma de L, si unde este cotul holului el si-a pus usa. E psibil sa vinzi un ap cu doi proprietari. Eu de fiecare data cind plec de acasa , chia si pina la magazinul din colt trebuie sa incui 3 usi +usa principala. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 04:19, 19 Februarie 2018
Este vorba despte apartament in imobil nationalizat ?
Da e o casa-vila foarte veche.
Cu 8 apartamente.
Nu poste sa ma ajute nimeni?
Endy2906 a scris:
Nu poste sa ma ajute nimeni?

Care este întrebarea? Nu văd niciun semn de întrebare. (Și-i cam anapoda să adaug de la mine un semn de întrebare după acel „este posibil să vinzi....” de vreme ce tocmai ne-ați povestit că s-a putut).

În ce fel ați vrea să fiți ajutat? Să nu mai încuiați ușa când plecați de acasă?

Presupuneți greșit că altcineva ar putea să ghicească ce este în mintea dvs. și care ar fi ajutorul de care aveți nevoie, dar nu l-ați cerut.

Vreți să nu mai aveți vecin? Negociați și cumpărați ceea ce are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cosmycata cosmycata avem un contract de vanazre cumparare cu uz fruct cu o matusa.as vrea sa va intreb daca o sa putem sa vindem apartamentul sau sa facem un schim.si in acel ... (vezi toată discuția)
Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu buna ziua,eu am divortat de sotia mea in 2010in iulie,iar doamna imi cere 85000 de lei pe apartament cu 2 camere, plus toate inbunatatirile de ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)