avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare

avem un contract de vanazre cumparare cu uz fruct cu o matusa.as vrea sa va intreb daca o sa putem sa vindem apartamentul sau sa facem un schim.si in acel apartament sa o ducem si pe doamna
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:36, 5 Iulie 2014
Buna ziua,
Da dar cu acordul uzufructarului (al matusii).
De putut puteti vinde daca respectivului cumparator ii convine sa cumpare casa cu sarcina uzufructului.
Fara acceptul uzufructuarului nimeni nu va locui in ap.
pai noi am vrea sa facem un schimb cu un apartament mai mare si akolo sa o ducem si pe ea.
sa dea matusa declaratie ca renunta la uzufruct, vindeti fara sarcina si cand veti lua ap mai mare, ii dati drept de abitatie in una din camere cu acces la bucatarie, hol si baie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate danaoz danaoz buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)
Uzufruct Sorina34 Sorina34 Am cumparat un apartament eu sunt proprietara iar varul meu are uzul fruct. Eu vreau sa il vand pot fara el? Dacă el nu e de acord cu vânzarea ap. Pot pune ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumpare clauza de habitatie viagera-evacuare nud proprietar simona_M07 simona_M07 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi. La inceputul anilor \'90 parintii mei au ajutat-o pe matusa mamei cu banii necesari cumpararii ... (vezi toată discuția)