avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurat pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurat pfa

Detin un pfa avand un project european,sunt insarcinata si as dori sa obtin acel stimulent de insertie(numai ca mergand la medicul de familie cu cardul de sanatate am aflat ca nu sunt asigurata,desi in urma cu vreo3luni cand am fost apaream ca si asigurat)cum procedez si unde pot merge sa ma interesez ce este de facut avand in vedere ca la semnarea contractului pe F eu m_am obligat ca timp de 5 ani sa nu intrerup activitatea agricola...as putea beneficia de stimulent de insertie,DACA continui activitatea cu pfa,si unde ma interesez de ce nu apar ca asigurat asta timp cat am am platit la fisc 2018 pt activitati agricole?va multumesc si am mare nevoie de raspunsurile dv.

Alte discuții în legătură

Tatal si indemnizatia de crestere a copilului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru al doilea copil alexfelea alexfelea avocatnet.ro EXPLICĂM LEGISLAȚIA PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro 169 AZI NOU! Analizăm toate informațiile zilei și îți ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)