avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost agresat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost agresat

Soțul meu a fost agresat de 3 indivizi. Are lovituri in zona feței, 2 dinti ciobiti și vreo 2 cucuie. Am depus plângere imediat după agresiune și am fost la IML a doua zi. Mentionez faptul că soțul meu il cunoștea pe unul dintre ei, ceilalți 2 fiind chemați ulterior de acesta sa il ajute. Soțul meu doar si-a aparat capul , nu a ripostat in niciun fel. După ce a reușit să fugă a existat intenția din partea acestora sa il urmărească și să continue să il agreseze . Problema este ca acum ei neagă toata întâmplarea și se acoperă unul pe altul și noi nu avem niciun martor. La ce pedepse sa ne asteptam și cel de la care a pornit totul poate primi o pedeapsă mai mare decât ceilalți?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Irina1992, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina1992 , utilizator 21:55, 12 Ianuarie 2019
In urma administrarii probatoriului o sa se stabileasca situatia de fapt.
Asa cum ati prezentat situatia de fapt, o sa fie destul de dificil sa fie probata fapta.
Fapta o sa fie probabil incadrata la loviri sau alte violente.
ART. 193
Lovirea sau alte violenţe
(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Putem dovedi ca unul dintre ei a fost acolo, cel care a inițiat agresiunea. Exista fotografii făcute împreună cu persoana respectiva cu putin timp inainte de producerea evenimentului. Ajuta cu ceva aceste fotografii? Cei care erau de fata sigur nu vor depune mărturie și soțul nu îi cunoaște.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune Stephany2017 Stephany2017 Cat e amenda pentru agresiune verbala si fizica? (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente alinar_popescu alinar_popescu Buna ziua, Tatal meu a fost victima unei agresiuni fizice. Nu a ripostat sau provocat agresorul, care si-a recunoscut fapta la politie. Tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Alinutza37 Alinutza37 In luna decembrie 2014 sotul meu a fost agresat fizic de doi veri. A primit 4 zile de ingrijiri medicale, urmeaza sa depunem plângere penală la parchet. Ce ... (vezi toată discuția)