avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metode de a obtine teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metode de a obtine teren primarie

Buna ziua,
Sunt proprietarul unui apartament la parterul unei case in fata caruia este o curte de aprox 100mp a primariei.
Vreau sa deschid o cafenea in acel apartament si sa folosesc acea curte ca terasa sezoniera, aceasta fiind fix in fata iesirii din apartament.
Care este cea mai usoara metoda de a obtine dteptul de a folosi acea curte pentru activitatea descrisa? Mentionez ca nu doresc sa construiesc nimic, doar sa asez niste mese si scaune.
Am citit ca sunt mai multe moduri de a obtine asta, concesiune, drept de folosinta etc.

Mentionez ca aceasta curte este in grija mea si a familiei mele de aprox 40 de ani, noi am pus gard, pomi, avem lacat la poarta, dar nu este al nostru.

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Raducu-, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc in primul rand sa va multumesc anticipat pentru ... RaduMihaiP RaduMihaiP Buna ziua, doresc in primul rand sa va multumesc anticipat pentru raspuns/uri. Speta este urmatoarea: Detin un apartament la parterul casei in fata caruia ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Florris Florris Buna ziua! Soacra mea are un apartament la parterul unei vile din centrul orasului Timisoara. In vila locuiesc in prezent 5 familii. Cum toate casele din zona ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii proprietatii private malancioiu malancioiu Detin o casa proprietate privata al carei teren se invecineaza pe una din laturi cu alt teren pe care exista un depozit de cherestea( punct de lucru ... (vezi toată discuția)