avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata tva pentru vanzare tractor
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata tva pentru vanzare tractor

Buna ziua. În cazul în care eu, în calitate de persoana fizica si fara sa desfășor o activitate economica, am vandut un tractor personal pentru o sumă de peste 20.000 euro, trebuie să mai achit tva statului? Dacă da, ce procent ar însemna acest tva?

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fiu pfa ca sa pot vinde mai multe apartamente? mariussa mariussa Am nevoie de ajutorul dvs.Sa va explic problemea mea. Sunt persoana fizica neautorizata care in 2014 am cumparat o proprietate pe care se afla o ... (vezi toată discuția)
Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren + tva locuinta noua gabiliviu gabiliviu Buna ziua!Am mai postat aici despre impozitul platit pe un teren intravilan vandut in luna februarie.Mai am 2 intrebari: 1.trebuie sa platesc si Tva pentru ... (vezi toată discuția)