avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina cumparata din Franta.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina cumparata din Franta.

Buna seara...

Am achizionat recent o masina adusa din Franta de la un dealer .. masina are numere de Franta.. pe contractul de cumparare-vanzare si pe certificatul de inmatriculara scrie ca e vanduta la 22/11/2018 si e taiat.

Am voie sa circul cu masina ?... am mers cu ea putin.. maine vreau sa imi iau nr rosii si sa stiu daca merg cu autobuzul sau cu masina ...sa nu ma aleg cu dosar penal si altele..
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
sabin25, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un ... RobertP1986 RobertP1986 Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)