avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizație de creștere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizație de creștere a copilului

Bună seara, ma interesează și pe mn unde pot afla dacă am sa primesc indemnizație de creștere a copilului. Lucrez de vro 3 ani doar ca nu sunt sigura dacă angajatorul mi-a plătit toate dările la stat. As avea nevoie de un răspuns. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adaa1 , utilizator 12:48, 14 Ianuarie 2019
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! sunt insarcinata , stiti daca se pot plati 12luni de munca ... Alexis09 Alexis09 Buna ! Sunt insarcinata , stiti daca se pot plati 12luni de munca inainte ….. (vezi toată discuția)
Indemnizatie Aandrada072 Aandrada072 Buna seara, as avea si eu o intrebare , pot plati restul lunilor rămase pentru a primi indemnizație de creștere pentru copil? (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă am doar 9 luni lucrate, îmi pot plăti singura ... 1234mira 1234mira Bună ziua, dacă am doar 9 luni lucrate, îmi pot plăti singura celelalte 3 luni pentru a putea beneficia de concediu creștere copil? Sau dacă înainte de ... (vezi toată discuția)