avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar 2008 CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar 2008 CHF

Buna seara!
La inceputul anului 2008 am initiat un credit bancar in valoare de 1700 CHF (aproximativ 4000 Ron) pe care am reusit sa il platesc doar pana in anul 2009. Am primit la locul de munca, in anul 2010, infiintarea popririi in baza executarii silite, dar angajatorul a refuzat sa imi retina din salariu.
Ulerior, la urmatorul loc de munca am primit acelasi lucru, in anul 2015; nici in acest caz angajatorul nu a virat nimic.
Din anul 2015 pana in prrzent nu am mai primit nimic. Tin sa precizez ca in 2015 suma de returnat era de 1680 CHF (sold actualizat) + cheltuieli de execuatare.
As dori sa stiu ce se poate intampla cu aceasta datorie? Este posibil sa mi se infiinteze poprire pe venituri si la actualul loc de munca? Din cate stiu acum retinerile sunt obligatorii. Dar as avea vreo sansa de a contesta suma poprita? Ma gandesc ca se va calcula la cursul actual al CHF-ului, fapt care nu ma ajuta, mai ales ca dobanda este uriasa.
Este vreo sansa ca datoria sa se prescrie? Ce ar trebui sa fac in acest sens?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:31, 14 Ianuarie 2019
Daca nu ati mai primit nimic, sunt sanse ca dosarul executional sa se fi perimat si totodata dreptul de recuperare sa se fi prescris. Dar veti putea primi un raspuns exact doar dupa studierea documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume poprite laur2013 laur2013 am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea? (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita lucia45 lucia45 Buna ziua, In luna octombrie 2006 am fost obligata sa fac un angajament de plata cu suma x. catre o societate comerciala (nu are importanta motivul), ... (vezi toată discuția)
Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)