avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima de stat, banci pentru locuinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima de stat, banci pentru locuinte

Legea prevede ca prima de stat să se acorde fără justificare dupa o economisire de minimum 5 ani iar Banca spune că utilizarea primelor trebuie justificată . De asemenea Raiffeisen Banca pentru Locuinte nu vireaza primele de stat la timp, în contul clientilor, pe motiv că nu au primit fondurile necesare în termenul prevăzut în lege de la Ministerul Dezvoltării prin încălcarea legislației în domeniu, prejudiciind astfel clienții băncii prin neacordarea dobânzilor aferente acestor prime la timp. Care este soluția pentru a obliga Banca să intre în legalitate și să acorde reparații retroactive clienților afectați?
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Kovacs Tiberiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Oug 99/2006 - contract economisire creditare Alexyo Alexyo Am incheiat un contract de economisire-creditare acum 3 ani si jumatate. Am solicitat un extras, iar prima aferenta anului 2009 nu a fost virata nici pana ... (vezi toată discuția)
Deduceri din impozitul pe salariu pt sumele economisite in cadrul contractului de economisire-creditare pt locuinte addi68 addi68 Am incheiat acum 2 ani un Contract de economisire-creditare pt locuinte la BCR Banca pt Locuinte. Functionara de acolo mi-a spus atunci ca statul contribuie cu ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)