avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul si punctul de lucru la o societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul si punctul de lucru la o societate comerciala

Cum este mai avantajos din punct de vedere financiar, ca sediul societatii SRL sa fir in acelasi loc cu punctul de lucru sau separate, adrese diferite?
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 14:32, 14 Ianuarie 2019
Daca desfasurati efectiv activitate la doua adrese aflate in zone diferite se justifica infiintarea unui punct de lucru, la alta adresa decat cea a sediului social. Deduceti cheltuieli pentru ambele locatii (ex :chirie, utilitati).

Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)
Sediu sau punct de lucru adrian_xro adrian_xro Am o nelamurire in legatura cu sediul si punctul de lucru al unei societati 1)daca fac maine acte pt SRL si trec un apartament ca sediu ce pot sa fac ceva in ... (vezi toată discuția)