avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen pentru apel - de la pronuntare sau de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen pentru apel - de la pronuntare sau de la comunicare

Mi s-a respins plangerea formulata impotriva unui PV de contraventie. Pe portalul instantelor apare "Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Judecătoria _______." Pentru apel trebuie sa astept sa-mi vina acasa comunicarea si motivarea sau termenul de 30 de zile curge de la afisarea solutiei pe scurt pe portal? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogde , utilizator 15:16, 14 Ianuarie 2019
De la comunicare, așteptați să primiți soluția instanței.
Da, trebuie să si motivați apelul în fapt si in drept si fara a se cunoaște motivele sentintei nu se poate face o motivare a apelului temeinică.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel fara motivare . Klara77 Klara77 Buna ziua , Am căutat in forum o situație asemănătoare , dar cum nu am găsit , va rog sa ma ajutați in luarea celei mai bune decizii . Soțul meu , ... (vezi toată discuția)
Termen apel la o hotarare judecatoreasca Tabulac Razvan Tabulac Razvan Buna ziua, Am contestat la Judecatorie o amenda, a avut loc ultimul termen de judecata si a fost publicata pe internet hotararea pe ... (vezi toată discuția)
In ce moment se preda permisul de conducere in situatia respingerii plangerii contraventionale? I-Alex I-Alex Buna seara! Am citit prin diverse forumuri si am observat mai multe discutii in acest sens insa nimic clar si concludent: Intrebare 1: In situatia in care ... (vezi toată discuția)