avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel la o hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel la o hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
Am contestat la Judecatorie o amenda, a avut loc ultimul termen de judecata si a fost publicata pe internet hotararea pe scurt.
Inca nu am primit pe suport de hartie hotararea completa.

Care este termenul in care se poate face apel la hotararea judecatorului si de la ce moment curge acest termen?
Cel mai recent răspuns: Tabulac Razvan , utilizator 10:17, 23 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul general de apel este 30 de zile. Asteptati comunicarea sentintei si apoi vedeti ce scrie: cu apel in X zile.
Va rog sa-mi clarificati urmatorul aspect: este vorba de 30 zile de la comunicarea in scris prin posta cu confirmare de primire a sentintei sau cel de pe portalul Judecatoriei?

Va multumesc
30 de zile de cand primiti acasa motivarea sentintei, nu de cand apare pe portal.
Termenul de apel curge de la comunicarea hotărârii către dvs nu de la data publicării soluției pe net.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand mai exact se face apel la o sentință? iuliancta2014 iuliancta2014 Bună seara. Am și eu o întrebare cu privire la momemtul exact cand se face apel la o sentință de divorț. Sentința a fost publicată pe data de 18 Mai ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Predare permis in urma respingerii plangerii. paul_sonea paul_sonea Buna ziua. Am o problema si se pare ca in tara asta Politia face ce vrea,cum vrea, cand vrea. Am pierdut in instanta procesul contra suspendarii dreptului de a ... (vezi toată discuția)