avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indrumare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indrumare

Aseara a luat foc din senin,fara sa se aprinda vre-un led de avertizare ca ceva ar fi in neregula masina cumnatului meu ,un Audi din 2012/1968 cmc. A ars in proportie de 85% conform procesului verbal intocmit de pompieri chemati la fata locului.De la masina au mai luat foc si anexe gospodaresti.
Azi s-a prezentat la reprezentanta audi sa vada care poate fi cauza incendiului,la care a primit raspunsul ,deoarece masina avea un computer de bord care semnala firma audi daca avea ceva probleme la sistemul de racire a motorului ,ceea ce sa si intamplat.Reprezentantul a zis ca avea " avertizare de rechemare in servis" ceea ce nu sa intamlat.
Intrebare :oare nu ei trebuia sa anunte proprietarul de rechemarea in servis daca a fost semnalata de computer ,deoarece la bord nu avea ledul respectiv?Sunt sanse de ceva despagubire?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. astazi am cumparat o masina ford in valuare de 2500€, ... Bsjahahkaiy67 Bsjahahkaiy67 Buna ziua. Astazi am cumparat o masina Ford in valuare de 2500€, am facut toate actele a fost totul ok. Dupa nici 30 minute de mers, a luat motorul foc, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda plangere penala pentru incendierea masini ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pentru incendierea masini (vezi toată discuția)
Incendierea locuintei si violente verbale ContSters237742 ContSters237742 buna ziua sunt Daniel si am sa rtelatez cat de cat mai jos o intamplare din data de 1 noiembrie 2012 in acea dupa-amiaza vecinul meu s-a apucat sa scoata ... (vezi toată discuția)