avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... APEL la contestatia procesului verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

APEL la contestatia procesului verbal

Buna ziua as dori sa stiu daca fac apel la o contestaie la o amenda pe care am facut o am cerut judecarea in lipsa mea si azi am primit confirmarea ca trebuie sa platesc amneda tin sa precizez ca au fost 3 amenzi pt aceasi fapta pentru aceaasi masina pe care am vandut o si la care la toate am facut contestatie la una mi sa amanat amenda cu avertisment si la a doua mi sa sspus ca trebuie sa platesc amenda si mai am a 3 amenda la care astept verdictul _))) ca sa intelegti am vanzdut o masina cu acte legale si noul propietar nu a inmatriculat masina pe numele lui si a trecut de 3 ori podul la fetesti fara sa plateasca taxa de trece 2 amenzi mi au venit in aceeasi zi si a 3 la dooua saptamanii
nu stiu procedura pentru a face APEL la amenda nr 2 ? trebuie sa mai platesc inca odata taxa de timbru? sau nu si tot la aceasi camera unde am facut contestatia trebuie sa fac si APELUL?
nu inteleg la amenda 1 mi sa dat avertisment la a 2a care este indentica si la care am facut aceeasi contestatia mi sa spus ca trebuie sa platesc amenda sunt curios ce o sa mi zica la amenda nr 3 _)))))) va multumesc o zi buna

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda masina vanduta mariusastra mariusastra Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda mariusastra mariusastra Buna ziua am facut o contestatie la o amenda primita la o masina pe care am vandut o in urma cu 3 ani cu contract de vanzare cumparare lega si fiscalul masini ... (vezi toată discuția)