avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii Avocațiale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii Avocațiale

Bună seara,
nu știu dacă sunt la secțiunea potrivită însă nu am gasit nimic mai apropiat de problema cu care mă confrunt.
Faptul că am fost prejudiciat de avocatul care m-a reprezentat într-un proces, cum și unde poate fi reclamat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:07, 16 Ianuarie 2019
la barou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamarea unui avocat raduelena raduelena Cum pot reclama un avocat care nu a introdus in instanta cererea pe care eu i-am solicitat-o si pentru care am platit-o? Timp de 3 ani a fost mintita de catre ... (vezi toată discuția)
Avocat neserios- pot sa cer daune morale? daniella28 daniella28 buna ziua,sunt in proces de divort cu minor,am angajat o avocata si am semnat contract pe 3 spet,am platit pentru o redactare,am semnata contract,mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea de catre avocat celdecolo celdecolo Buna ziua. Poate cineva sa-mi precizeze daca avocatul angajat pentru asistenta si reprezentare in cursul anchetei penale poate spune ,in numele reclamantului ... (vezi toată discuția)